Onze shows

Onze formule leent zich voor kinderen, volwassenen, senioren en zowat elk type evenement: van een bescheiden verjaardagsfeest, pensioenfeest of bedrijfsfeest tot een heus wijkfeest! Lees zeker ook even de praktische afspraken die we graag op voorhand maken inzake faciliteiten en verloop van de show.

Privéfeestjes

Met ons gepatenteerde humorkanon zorgen we in een halfuur ongenadig voor lachkickverschijnselen op uw verjaardag, bedrijfsfeest, jubileum, communie, lentefeest, huwelijk… We vragen daarbij de namen van enkele ludieke personen en dollen daarmee op een fijne manier. Niet tevreden? Lach terug!

Organisaties

Met onze langere show bestoken we al veertig jaar talloze dames- en herenverenigingen, in rustige omstandigheden een uur, bij een openluchtoptreden ongeveer drie kwartier.

Opgepast senioren, hou een een dokter achter de hand: ons programma op jullie maat resulteert in gescheurde lachspieren. Verenigingen die dat aan de lijve mochten ondervinden: Okra, Neos, Femma, Ferm, Samana, SVV, Vlas, LBG, Vief, COV, KVG, Wijkfeesten …

Kids & familie

Wablief? U zoekt kindershows die ook de volwassenen boeien. Zoek niet verder! Onze Lachebekjes is dé interactieve familieshow bij uitstek.

Tip voor inrichters: zorg voor oordopjes. Ons recept? Men neme veertig jaar ervaring in het maken van kindershows en mixe dit met een snuifje magie. Mister Boullart serveert u als heerlijk toetje – hoe kan het anders – het nummer met mensen als levende poppen. Smakelijk!

Wadde? Het mag nog iets grootser zijn? Gert én Bart spelen sinds het begin der tijden ook samen in grappige kinderproducties. De Clown Dobbelshow en Kleine Arthur, Grote Koning bijvoorbeeld vormen een feest voor oren, ogen en alweer de lachspieren. Meer info, foto’s en filmpjes op www.theatertop.be

Prijzen & beschikbaarheid

Neem vrijblijvend contact op en informeer naar onze tarieven en beschikbaarheden!